Profesionální školení nejen pro baristy

Milujete kávu a chcete se naučit jak ji správně připravit, co o ní vědět nebo jak dokonale ušlehat pěnu a naučit se latte art? Výborně, tak právě pro Vás máme tyto dva kurzy

Základy Espresso

Na tomto kurzu si ukážeme: co je to dobrá a špatná káva. Nebojte se nebude to jen o povídání. Budete kávu připravovat na profesionálním dvou-pákovém kávovaru. Káv uděláme opravdu hodně. Nakousneme i šlehání mléka, a jak mléko ovlivňuje chuť kávy. Na úplný konec dostanete certifikát se svým jménem a podepsaný mnou a praženou kávou TROBICA.

Chci se dozvědět více o kurzu

Latte art

Všem se líbí, ne každý ho opravdu umí. A od toho jsme tady my – provedeme Vás nekonečnou praktickou část šlehání mléka a přípravy mléčných specialit. Naučíme se rozpoznat správně našlehané mléko od špatně našlehaného a to hned několika způsoby.  Vysvětlíme si časté chyby. Společně je i odstraníme.

Chci se dozvědět více o kurzu